Om My Home DIY

Denne bloggen er sponset av Bosch.

Bosch ble grunnlagt i 1886 av Robert Bosch og har sitt hovedsete i Stuttgart, Tyskland. Det har skjedd mye med Bosch siden 1886. Virksomheten har utviklet seg fra å være et verksted for finmekanikk og elektronikk til å produsere et bredt spekter av produkter. I dag produserer Bosch f.eks. harde hvitevarer og er en av de største underleverandørene til bilindustrien.

Men Bosch kan mye mer enn det, vi har også et kjempe utvalg av verktøy og redskaper til bruk i hjemmet og hagen. Vi lager gjør-det-selv verktøy, som gjør det gøy å arbeide. Så har du et prosjekt du skal i gang med og ikke aner hvilket verktøy du skal bruke eller hvordan du skal gripe det an, så har Bosch svaret til deg.
Vi vil med denne blogg, my home DIY, samle en masse inspirasjon, gjør-det-selv guides, samt et verktøysleksikon, slik at det blir gøyere for deg å være å være en gjør-det-selv entusiast, eller det vi kaller en soft DIY.

En soft DIY er alle oss som ikke er profesjonelle gjør det selv folk, men som liker å gjøre tingene selv. Vi er stolte og glade når det lykkes, men vi har også prøvd at det ikke går – gjerne mer enn bare en gang. Derfor vil vi her gi tips og guides til å gjøre tingene riktig første gang, så du får et resultat du kan være stolt av. Det kan bl.a. være renoveringsforslag, tips til kreative løsninger, fornyelse av hjemmet eller hvordan du kan gjenbruke på en gøy og annerledes måte. På vår blogg møter du bl.a. DIY familien som har kjøpt et oppussingsobjekt som skal renoveres og ordnes. De vil underveis komme med deres opplevelser, gode som dårlige, av å ta fatt på et slikt stort prosjekt.

Så dykk ned i bloggen og finn tips og triks til ditt neste prosjekt!