DIY design lampe

Lamper kan bringe liv, sjarm og stil til hjemmet, og det finnes mange ulike modeller av forskjellige typer lamper. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne av lamper på markedet. Ønsker man en lampe med litt mer personlighet og særpreg kan man velge å lage den selv. Når vi henviser til gjør-det-selv-lamper er det ofte lampeskjermen vi tar utgangspunkt i. Som privatperson skal man ikke kaste seg ut i omfattende arbeid som involverer elektrisitet, så vi nøyer oss derfor med tips og idéer om hvordan man kan lage forskjellige lampeskjermer.

På mange restauranter, cafeer og lignende finner man ofte morsomme og utradisjonelle lamper, og det trenger ikke å koste en formue å lage lignende lamper selv. Vi har derfor samlet noen av våre lampeprosjekter på denne siden, og lagt til et nytt prosjekt nederst på siden. Disse prosjektene er enkle å sette i gang med, og i løpet av relativt kort tid vil du ha din egen unike, hjemmelagde lampe.

Forskjellige lampeprosjekter

Hvis du mangler en lampe til spisebordet, skrivebordet eller kosekroken finner du inspirasjon til lampeprosjekter her. Hver link innholder en steg-for-steg guide som gjør deg klar til jobben.

Gjør-det-selv spisebordslampe

Denne lampen er veldig koselig og har et sporty uttrykk siden den er laget av bordtennisballer. Man tenker imidlertid på alt annet enn bordtennis når man ser lampen, og den får et unikt, stilfullt uttrykk som gjør seg perfekt over spisebordet.

Lampen er utrolig lett å lage, og krever derfor ingen store ferdigheter. Etter ca. 4 timer vil du sitte igjen med en fiks ferdig gjør-det-selv-lampe som er klar til å henges opp.

DIY spisebordslampe

Materialliste

  • Rund lampeskjerm, ca. 40 cm i diameter og 25 cm høy
[/li_item]
  • 250 bordtennisballer
  • Lampeledning med fatning
  • Krok
  • Rawlplugg
  • Limpistol
  • Borhammer

    digital detector